Om oss

Vi i Odda Kran AS tilbyr ulike krantjenester på Vestlandet.

Best på det avanserte

Odda Kran AS utfører alle typer kranoppdrag, og er en foretrukket aktør innen komplekse og avanserte oppdrag. Dette kan være alt fra arbeid med høybygg, til montering av elementer på vannkraftverk eller bilberging. Vi er fleksible i måten vi utfører arbeidet, og har god erfaring med å samarbeide med andre aktører på tvers av ulike bransjer.

Vi finner alltid en løsning

Selv om vi arbeider mye med vanskelige oppdrag, så utfører vi også enkle oppdrag. Våre kranførere har lang fartstid i bransjen og vet å være presise og effektive. Det viktigste for oss er å levere solide resultater til våre kunder. Derfor strekker vi oss langt for å finne de beste løsningene og skreddersyr leveransen etter akkurat ditt behov. Vi i Odda Kran AS kan tilby kraner helt opp til 650 tonns løftekapasitet. På den måten finner alltid riktig løsning til dine behov.

Vår historie

Odda Kranutleie ble stiftet i år 2000 av far og sønn, Kjell og Kjetil. Det startet med at Kjetil dro til Oslo for å investere i nytt maskineri. Han kom tilbake til Odda med en gammel og slitt kran på slep. Dette viste seg å være starten på historien til Odda Kran. Den gamle kranmaskinen ble pensjonert etter noen år og kranene våre er modernisert siden den gang – men motivasjonen etter å levere solide resultater har alltid vært den samme. Dette viser igjen på oppdragsmengden som jevnlig har økt med årenes løp.

En del av Crane Norway Group

I 2021 ble Odda Kran AS en del av Crane Norway Group  som er et av Norges ledende leverandør av alle typer kran- og transporttjenester. Dette ga oss et bredt spekter av gode samarbeidspartnere, som igjen gir oss enda flere muligheter og utvalg innen kraner. Det gir deg som kunde riktig kran til ditt prosjekt.